Ελαστικά Τσιαντούλης Α.Ε.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1990 από τον κ. Αδάμ Τσιαντούλη    και μετατράπηκε σε "Ανώνυμη Εταιρεία ΤΣΙΑΝΤΟΥΛΗΣ ΑΕ" το 2006. Η εταιρεία αποτελεί στρατηγικό επιχειρηματικό εταίρο γνωστών οίκων του εξωτερικού.

2000

H εταιρεία αγοράζει οικόπεδο 4000 τμ. και φτιάχνει ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις 1000 τμ. γραφείων και αποθηκών στην Λάρισα.

2005

Η εταιρεία ιδρύει υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη για την απ’ευθειας προώθηση και διανομή των προϊόντων της στις περιοχές τις Μακεδονίας , Θράκης.

2006

Η εταιρεία αναλαμβάνει την διανομή των ελαστικών MALATESTA στην Ελληνική αγορά.

2007

Η εταιρεία αγοράζει οικόπεδο 4,500 τμ. και κατασκευάζει υπερσύχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1600 τμ. γραφείων και αποθηκών στην Θεσσαλονίκη.

2008

Η εταιρεία αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσωπεία και διανομή των ελαστικών FEDERAL στην Ελληνική αγορά.

2011

Η εταιρεία αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσωπεία και διανομή των ελαστικών KENDA για την Ελληνική αγορά.

2012

Χρονιά σταθμός για την εταιρεία η οποία αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσωπεία και διανομή των Ολλανδικών ελαστικών VREDESTEIN ενός από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών στον κόσμο.

2013

Η συνεχής ανάπτυξη τις εταιρεία συνεχίζετε και ιδρύει υποκατάστημα στην Αθήνα για την απευθείας προώθηση των προϊόντων της στις περιοχές της Νότιου Ελλάδος Αθήνα, Πελοπόννησο, νησιά Αιγαίου, νησιά Ιονίου.

2014

Η εταιρεία αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσωπεία και διανομή των ελαστικών TATKO (ελαστικά για αγροτικά μηχανήματα)

2015

Η εταιρεια εισάγει για την Ελληνική αγορά τα ελαστικά WESTLAKE όλων των τύπων.

2019

Η εταιρεία εισάγει ελαστικά MOMO απο τον Απριλιο για την Θεσσαλια και την Μακεδονια

2021

Η εταιρεια αναλμβανει την αποκλειστικη αντιπροσωπεια και διανομη των ελαστικων  Apollo για την Ελληνικη αγορα ( Ελαστικα για Επιβατικα,Φορτηγα,Βιομηχανικα οχηματα)